Ти розум ш що струмок р кою стане?!

Ти розумієш, що струмок рікою стане,
Ти розумієш, що побачать всі?
Ти розумієш, що коханню сил дістане,
Ти розумієш, що з кущів з*являються ліси?

Ти розумієш, ти збагнеш що сталось?,
Ці почуття не зупинити, ні,
І я цілком уся вже закохалась,
Здається не в житті а в чарівнОму сні.

Ти розумієш, що струмок рікою стане?,
Весь світ побачить це, всі запоють пісні,
І мойому коханню сил на то дістане,
Ці співи величаві, ці співи голосні.

Ти розумієш, що струмок рікою стане?,
Всесвітня слава є, нехай тобі вона,
У цих шляхах життя найкращеє дістане,
Нехай яскрава буде, не буде вже сумна!


Рецензии