А серце в грудях аж затр пот ло

А серце в грудях аж затріпотіло,
Я ще жива, прокинулась, дишу,
Мені ще день це небо відпустило,
І я в думках ті речі ворушу.

Подяка Богу, Він дарує світло,
Він дав усе щоб я ось тут жила,
Він так зробив щоби нічого не боліло,
І я від Нього все добро брала.

Він дарував вродливість, шлях найкращій,
Він дарував кохання і тебе,
Мій дух вже не такий як був ледащій,
А те що важко - кращому навчить мене!


Рецензии