Сила кохання

Ти підкорив мій Еверест,
Що в тілі моїм зветься серце.
Ти подолав десятки верст,
Від прим душі до самих терцій.

Ти дарував мені Сади Семіраміди,
Які цвіли в твоїх захоплених очах,
Ти дарував Хеопса піраміди,
І нібито тримав іх на своїх плечах.

Ти малював картини поцілунком,
Моне позаздрив імпресіонізму,
Твоя любов є неймовірним порятунком,
Моє життя пройшло крізь призму.


Рецензии