В мидных горшочках зриють шэ ж зёрна

Добрыj вам вэчор
Іс ПрыднепровЯ!
Мы шас откроем
Таjны вам... вчора.

Сёння якое чысло вжэ гондэ?
А! шось не тое
Мэлыш мне, ГовНяш.

Да. всё такое вечно ж условнэ. 
Бы j после точкы
Нашо с большоj шо.

В нас жэ включоны
Всі рыдактёршы.
Знають жэ мову
Рускы в Яновы j.

Опшым, чого ж мы
Плачым но в свёрткы –
Ведь у ва ведьмыj
Тазік шэ медныj. Даj но нам порно
Да мнясав кроплю зь –
І я погромы навыть ва j космась.

Ну, j дэ ж пак ходять
Тыjі 7надЦыть,
Шо запускалы
Чвэртого пранцы...

Ну, гы, да 7ка ш кашу прогорклу j
Влупыть вам с солькаj.
Іначыj ноль Кот.

Нраву моёму хто шэ пудножку сь.
7 это завшы
Но ж дывна радосць.

Ну, j догадаjся,
Кого мы хвалым.
Гэто вам Вовчык? Не! Но КасЛапыj.

...сонцэ устало?
А! То вжэ завтра ж


Рецензии