Очi блакИтнi КРАЩi у СВIТi бо вонИ ж свIтять!

Очi блакИтнi -
КРАЩi у СВIТi, -
Бо вонИ ж свIтлi,
Бо вонИ ж свIтять!

ТЕМН всi Очi -
ТЕМН ж - як НОчi:
вонИ ж НЕ свIтять, -
А ЛИШ - вiдсвIтять!

ТЕМН всi Очi -
Очi - блискУчi:
НЕ свIтять в НОчi -
вонИ ж ЛИШ блискУчать!

БлакИтнi ж Очi -
УСIМ НАМ свIтять:
УСIМ у СВIТi -
i вдень, i в НОчi!

Очi блакИтнi -
Яснi та cвIтлi:
ВАС вже так мало - ев евгрму СВИти,
ВАС вже ж так мало -
зостАлось у СВIТi!

Очi блакИтнi -
Очi проЗОРj:
ВIЧеньки чIxтi -
Яснi - як ЗОРi!

Очi блакИтнi -
Яснi - проЗОРj:
СВIТять блакИттю,
СВIТять - як ЗОРi!

Очi блакИтнi -
Як МОРе проЗОРj:
ВСI при поСМIШцi -
свiтять - як ЗОРi!

блакИтнi Очi -
Очi жинОчi:
Хай ВАМ наСНЯться -
I вдень, i в НОЧi,
Хай ВАМ наСНЯться -
KОжної НОЧi!

В Очi блакИтнi -
криштАльно чIстi -
Яснi прозОрi -
ТонУ я щоМИТЬнo -
неМОв у МОРi,
ТонУ я щоМИТЬнo -
неМОв-би - в озЁрах!

Очi блакИтнi -
ЕРАЩе ВАС, мАбуть, -
немАє в СВIТi!
..............
      Криленко ВладIван: Донецьк; 21 липеня июля 2015-го:
           сегодня - 90 лет моему старщему брату -
           Криленко ГРигорию Ивановичу -
           погибшему - в знаменитом Бухенвальде -
           в апреле 1945-го - бойовОго больовОго...


Рецензии