МНОГие Очи опАсные Очень и днЯми, и ночью!

МНОГие Очи -
опАсные Очень:
И днём, и ночью -
опАсные Очи!

МНОГiї Очi -
опАснiї Очi,
ШкiдлИвiї Очi -
З рАнку до НОчi:
З зорI - до пiвНОчi!

ШкiдлИвi ЦI Очi -
Бо ШКОДи ВАМ хОчуть -
ШкiдлИвi TI Очi:
НЕ САМрi TI Очi, -
А TI - ХТО ЇХ НОСить!

ШкiдлИвi TI Очi -
НаврОчiть ВАМ ХОЧуть:
I вдень, та i вНОчi -
ТАК ЗЛЮЧi TI Очi!

А ХТО ж такИ НОСить -
ТАК ЗЛЮЧi TI Очi,
ШкiдлИвi TI Очi -
НаврОчнi TI Очi?

НеДОбрi це люди,
ПогАнi це люди,
ПагАнi це люди,
Та ЗЛЮЧi це люди,
А, може й, - НЕ люди,
А з ВИДу лиш люди!?

Для ЧОГо ж ЦЕ ТРЕБа,
Для КОГо ж ЦЕ ТРЕБа,
З чиЙОГо закАзу,
З чиЙОГо ж накАзу?

Та, може ж, - судьбИна -
У НИХ - оць такАя:
Хоч з ВИДу й - дiвчИна -
ВродлИва людськАя!?

А, може ж, - ХТОСЬ "ЗВИЩе" -
Еад нами "неЧIСТий" -
ОЦИМ заправлЯє
И ЛЮД - з глУзду збивАє!?
...................................
      Криленко ВладIван: Донецьк; 22 липеня июля 2015-го -
                бойовОго больовОго...


Рецензии