ЛАГiднi Очi, ласкАвi Очi - найКРАЩi ЦI Очi!

ЛАГiднi Очi -
АпивIтнi Очi -
найКРАЩi Очi -
ТакИх ВСI хОчуть:

I днем, i в нОчi,
малI й дорОслi:
Бо ж вонИ дОбрi -
ВИДнi й за Обрiй!

ЛАГiднi Очi -
ЛАГiдно свIтять,,
Вас зАвжди привIтять,
ДобрОм освIтять! 

ласкАвi Очi -
ЛАСКою свIтять,
ласкАво свIтять -
найКРАЩi у СВIТi:

найКРАЩе у СВIТi:
ДорОслим i дIткам,
У бУднi i в СВЯТа,
ЖiнкАм i дiвчАтам!

КохАйте ж цi Очi,
ШанУйте ж цi Очi:
найКРАЩi ж цi Очi, -
цi добрi ВАМ Очi!

Бо ж ЛАГiднiсть, ЛАСКа -
найДОбре у СВIТi,
найКРАЩе у СВIТi:
ДорОслим i дIтям!

КохАйте ж цi Очi,
ШукАйте ж цi Очi:
найКРАЩi ж цi Очi, -
цi добрi ВАМ Очi!

КохАйте - НЕ КАРi,
КохАйте - НЕ СТАРi,
КохАйте - НЕ СИНi, -
МОв - дуже красИвi;


КохАйте - НЕ ЧОРнi -
ЦЕ ж Очi - для ЧОРнiх,
Та i НЕ зелЕнi -
ЦЕ ж Очi - скажЕнi!

КохАйте - НЕ свIтлi -
ТI Очi блакИтнi:
КохАйте ВИ мИлi -
ЦI Очi привIИтнi

КохАйте - НЕ слАвеi -
ВИ Очi красАвнi:
ЦЕ ж Очi - НЕ НАШi -
ЦЕ ж Очi - пррлАжжнi!

КохАйте ВИ ВАШi
Цi Очi найКРАЩi:
найКРАЩi у СВIТi -
ЦI Очi привIИтнi!

ЦI Очi ласкАвi -
НЕ  Очi лукАвi:
ЦI ЛАГiднi Очi,
Та Очi ласкАвi:

ЦI Очi привIИтнi -
найКРАЩi у СВITi:
i в тЕмрвi НОЧi,
i в Ясному свiтлi!
      Криленко ВладIван: Донецьк; 24 липеня июля 2015-го -
                бойовОго больовОго...


Рецензии