Как уВИДишь - НЕТу МОЧи - позабыть про Эти ОЧи!

Як побАчишь - немА МОЧi - позабУти про  ЙI ОЧi!
       (КВАЗi-ПIСенька про Очi дiвОчi)

Може, ТИ - й самА не рАда,
алЕ ж трЕба нам ЦЕ ЗНАТЬ:
ЩОСЬ робИти нам з ЦИМ трЕба,
ЩОСЬ нам трЕба пiдприйнЯть!



А Грязях ЗВЁЗ-ДОЧКа жилА -
СПРИНЦ не замечАл!
В эфир взошлА -
Да на ВЕСЬ экрАн!

А у ЗВЁЗ-ДОЧКи той Очи -
Да не ЗВЁЗДы полуНОЧи:
Очи - да на ВЕСЬ экрАн -
НЕ ЗРЯ ж СПРИНЦ ЕЁ укрАл!

ДА - у ЗВЁЗ-ДОЧКи той Очи -
Да не ЗВЁЗДы полуНОЧи:
Как уВИДишь - НЕТу МОЧи -
Позабыть про Эти ОЧи!

Як побАчу я ЦI ОЧi -
немА в МЕНе зОвсiм МОЧi -
позабУти про  ЦI ОЧi -
A HI вдень, нi сЕред НОЧi!

Як побАчу такI ОЧi -
не потрIбнi МЕНI CОЧi,
не потрIбнi вже СухУмi,
ОчамчИре та батхУмi!

не потрIбнi вже СамАри,
не потрIбнi вже КанАри,
КатерИни та ТамАри,
ПiдмоскОвнi рiчкИ НАРи...

Думав я - про них забуду,
обiйду ЇХ сторонОй,
Та вонИ ж - зАвжди та  ВСЮДи -
СВIтять путь перЕдi-мной!

Як побАчу такI ОЧi -
ВРАЗ впадУ дОлi без МОЧi -
Якicь БIСовI ЦI Очi -
ЧарiвнI  ЦI дИвнi Очi -
ЧарiвнI ЦI - клЯтi Очi...
.......................

В ефIр ЗIроЧКа ввiйшлА
(З ГРЯЗiв ПАН пiднЯв!):
З дОлу ОЧi пiднялА -
да на ВЕСЬ екрАн!

ГАРНо в нЕй пiшлИ дiлА -
КОжен день - зiгрАй!
 СПРИНЦа Юного знайшлА -
 СПРИНЦ ї'Ї - укрАв!
....................
      Криленко ВладIван: Донецьк; 24 липеня июля 2015-го -
                бойовОго больовОго...


Рецензии