Саня! Слиняй но за пи вком!

А то я чо-то гину вуж

Севодня у нас субота.
А я хочу, шоп ныділя.
Но нет... ны j надіjіі вжэ,
Я коб Якобом Білынькым.

Я вот тут Володімыр.
А так но Козло-водіТель.
Значыця, дарагіе,
Телят вы мне не скінете.

Ну, есць в нас фаміліі,
То біш, ту бок, гы, прізвыща,
Шо вы j навыкнытэ
Jіх ныц ны дражныты.

Так шо выбачтэ Кіціку вш,
Гэтакы во кувшынкы, хы.
Бо я жэ сатірік, мо?
Чы так оно Тігр задірістыj?

...ну, бачылы, диткы,
Ек плоха быць пивзо? Да, нет ударения й
В русиш, згынь, гениЯв


Рецензии