ВIтер з пiвНОЧi ПIсню донОсить про ЯСНI Очi...

ВIтер з пiвНОЧi -
ЛИстя трiпОче:
Та не заМОчить -
Не пIде дОщик!

ВIтер з пiвНОЧi -
ПIсню донОсить -
Про мИлiЇ Очi,
ЧарiвнI Очi:

ДОбрi ТI Очi -
Очi жiнОчi,
Про ЮН Очi -
Очi дiвОчi:

"""ДИВляться з НОЧi -
   Очi жiнОчi!
   Та ЮНi Очi -
   Очi дiвОчi:

Очi вродлИвi,
Очi красИвi,
Очi кмiтлИвi,
ГОЛови сИвi...

Очi дiвОчi -
ЯСНi - як нОчi,
Очi ж жiнОчi -
Як опiвнОчi:

Очi жiнОчi -
Очi хорОшi:
Хай не порОшить,
Хай не порОчить...

Хай бАчуть хорОше -
ТI мИлiЇ Очi:
Очi дiвОчi,
Очi жiнОчi...

Хай дОбре бАчуть -
Очi - не плАчуть,
Хай ГОРя не бАчуть -
Лиш з ШАСТя плАчуть...

Хай сльОзи хорОшi -
ВАМ змОчуть Очi:
З ЩАСТя поплАчуть -
Ще крАще бАчуть:
ГОРя не бАчуть, -
КРАще ж - побАчуть!"""

ВIтер з пiвНОЧi -
ЛИстя трiпОче:
ВIтер з пiвНОЧi -
ЦЮ ПIсню донОсить,

А ПIсня прОсить -
КохАти Очi:
Очi дiвОчi,
Очi жiнОчi:

ТЕМНi - як НIЧКа -
В ЯСНiЇ НОЧi:
ЧарiвнI Очi,
ЩаслИвi Очi...
      Криленко ВладIван: Донецьк: 17 червеня 2015 -
           для НАС - для бИдла = бойовОго, больовОго...


Рецензии