Життя i смерть то Свiтло Завжди Свiтло

Й.С.Бах – Арія, Академічний симфонічний оркестр
Національної філармонії України, Р. Кофман

Життя і смерть – то Світло… Завжди Світло…
Хто виміряє суть й красу краплин?
З поверхні вод солоних добре видно
Незвіданість пречистості глибин?

Безвимірність життя, і смерті, й часу
Проходить крізь події і людей…
Хто обирає смерть, немов прикрасу?
Хто не потоне в мареві ідей?

Не зміряти страждання, мрії, щастя…
Не переграти тишу у Душі…
Життя і смерть… До Світлого причастя…
Чи можна краплю в морі віднайти?

25.11.2017


Рецензии