Гойдаються гори вiд горя

С.Барбер – Адажіо для струнних,
Академічний симфонічний оркестр
Національної філармонії України, Р. Кофман

Гойдаються гори від горя…
Полощеться вітром журба…
Сльозами заходиться море…
Стискається болем Земля…

Від страху здригається розум…
Рояться безсилі думки…
Уява вдає з себе хвору…
Забрьохано злістю шляхи…

Потерпли від холоду руки…
Тремтить заніміле єство…
Крізь серце – страждання і муки…
В Душі – безумовна Любов…

25.11.2017


Рецензии