Сары тюльпаннар

Сары тюльпаннар, мэхэббэткэ иссэ атып,
Мэхэббэт яхшы торлесе доньяда була ала.
Мэхэббэт ул бит яшлыкны кубрэк анлата,
Йорэк типсэ тибри эчтэ каннарны ныгыта.

Сары тюльпаннар, кайгыны анлатмыйлар,
Алар ерак араны анлаталар юллар буйлап.
Жэннэт утлары болыт каплый соендерэ,
Сары тюльпаннар ерак араны анлаталар.

Бары тик кунелгэ яткан баеткан кумегрэ,
Жан кумергэ алдана кабергэ дэшми инде.
Сары тюльпаннар, суы акты чиста нигэ,
Яфраклары яшелсу кузгэ кубэеп нигездэ.

Бары тик сары тюльпаннар, мэхэббэтне,
Котулэре хэм хэр минут кадерле союнен.
Сары тюльпаннар били намуслы кодрэте,
Сары тюльпан акты суе ялтрап йорэкне.


Рецензии