Lady, let me be with you!

Lady, let me be with you!
Please believe my love is true!
My heart’s beating faster when
I see you in my dreams.

You have turned my world around.
Love I’ve searched for is found.
And I’ll fight for love. I can
Swim against the stream!


                2017


Леди, позволь мне быть с тобой!
Пожалуйста, поверь, моя любовь истинна!
Моё сердце бьётся быстрее, когда
Я вижу тебя в своих снах.

Ты перевернула мой мир.
Любовь, которую я искал, – найдена.
И я буду бороться за любовь. Я могу
Плыть против течения!


Рецензии