***

Мої думки та почуття мої
Не знаєш ти, не чуєш в серці болі.
Тобі воно кричить серденечко моє,
Що відчуває кожен день від долі
Мені так тяжко іноді сказать..
Що у душі немає більше волі.
Ти закував мене в своєм аду
Залишив назавжди зі смутком в долі


Рецензии