Steel alive

I'm steel alive
Refreshments set
Just, heh, bit tired
Of bad regret

In clinic's order
Laid in bed
But pain's insisting
Goes ahead

Just kidding
Trying turn behind
Release me out
I'm steel alive


Рецензии