Де зиуа та

Де зиуа та ну пот сэ те купринд.
Е ынтре ной ши тимп, ши депэртаре.
Аш вря сэ-ць кынте инима зымбинд,
Ын аминтирь - курат мэргэритаре.

Ам де ла тине  кытева скрисорь.
Ле речитеск ши ми те симт алэтурь.
Еу ы-ць дореск, челе май мындре флорь.
Ши оамень дражь ын суфлете ку флэкэрь.

Ы-ць май дореск о сутэ ши ун ан.
Ку сэнэтате ши юбире дулче.
Е тимпул ынтре ной ка ун душман.
Доар дорул пе ла тине мэ адуче.

Сэ фий юбитэ ши сэ май юбешть.
Ту ешть ун ом адынк ка о комоарэ.
Ку инима дескисэ сэ трэешть.
Ми-й дор де тине, драгэ суриоарэ.


Рецензии