Хто вiн менi?

Хто він мені?
Незнайомець із іншого міста
Чи людина яку я знаю все життя?
Мої фрази буває не мають змісту
Та я хочу почути від нього « ти моя»

Хто він мені?
Я про нього нічого не знаю
Але з ним я готова бути вічність
Я його серед натовпу шукаю
З ним,  я забуваю дійсність

Хто він мені?
І чому я без нього не можу?
Його образ завис у моїх думках
Я без нього всі дні у тривозі
Де він? З ким? І взагалі як?

Хто він мені?
Той від кого у мене залежність
Той хто змушує мене відчувати спокій
Він усім сучасним хлопцям протилежність
Він мій захист , моє щастя, він мій темноокий

01/07/14


Рецензии