Рамонак

-Кахаеш мяне. Не кахаеш, –
Пялёстак з далоні ўзляцеў.–
Адзіная, мне дарагая,
Кахаеш мяне – не кахаеш…
Што, вецер, так цяжка ўздыхаеш?
Ёй вестку паслаць я хацеў:
“Кахаеш мяне? Не кахаеш?”
Пялёстак з далоні ўзляцеў…


Рецензии
Пялёстак аднекуль зляцеу!
Ён - вестка! Хацеу, не хацеу!
Дзень добры, Уладзiмiр!

Галина Сайко   21.02.2020 08:53     Заявить о нарушении