Щось непевне

В мене є друг - файний йатішнік
Він заробляє більш, ніж сповна
Тільки хворобу має невтішну -
Синдром нав'язливого лайна

Ти у вбиральню - він за тобою
Ти у кабінку - а він уже там
З ним не судилось мати покою
Він як алкаш, я як сто грам

Всюди він лізе із носом задертим
В сфері жіночій будучи дном
Дівчину знайде і мучить до смерті
Знає як в ліжку зробити облом

Розумом світить з само'го дитинства
Кодити вміє й закодований сам...
Має безцінний досвід мисливства
Гордо півдупи віддав вовкам

Супер програмщік, стрьомна людина
Вичислить вас, з бази дістане
Хоч у відносинах жостка скотина
Зможе фінансовим радувать станом


Рецензии