Вино 1 память


Наллю я собі келих вина
і забуду про все на світі;
П"янію вже від першого ковтка
і думаю, як вийти звідти

Вино смачне й терпке відразу.
Я смакую його як ніколи.
Воно мене веде до стану,
що забуває все навколо

Спирт, смородина і цукор
наскрізь проникли в мій мозок
Я дивлюся на речі тупо
і не бачу нічого нового

Вино затьмарює мій розум,
Очі виблискують як ліхтарі
Я з ним забуваю про втому
і про більшість своїх відчуттів

©Тамара Цегельнюк
19.11.2017


Рецензии