Любов

Понад усе хотів би бути я з тобою,
Ділитись радістю навперебій з журбою,
Шукати світла у заплаканих очах,
Тебе ловити, як метелика, у снах..

Візьми, що хочеш: душу, серце, очі,
Хай ними сяють тихі, темні ночі,
Хай грає музику для тебе фортеп'яно,
Навік від тебе шаленію донестями.

Моя міледі, вас колись кохали.
Та лиш любов з трояндами зів'яла,
Понад усе я мріяв бути з вами,
А ви? Мене згадаєте як звали?..


Рецензии