И жызнь дала но 2 пятёркы

Достаточно, пивец!

Ево нельзя сравніть с певцамі,
В которых Тор е і Венер.
Бо тут другы планеты грають:
Нептун і... Агруэр.

Дімітріj, Дмі3j – хто тут главныj.
Дэмэтра мать-отец.
І потому-то j седіна прэ
Ужэ шэ с юных лет:

Я не люблю, когда медалі!..
І выпускнік ісчэз.
Характерістіку увалят ш,
Коль ты с кольтом на смэрдь.

А он проблем насоздавал, гэ!
Бо в звёздах куч протіворечь:
7ёрка ж с Пяткоj дружат, как жэ.
Кету Серпа клыкнэ:

Весы, 16-j октябыр...
Да Тігыр щэ ж увэсь!
От мы j попалы прамо в раj зе.
Ну, нэслух Дімка ш: дмэ.

А я тут думаю-гадаю:
J чого то так быстрэj
Прыбралы Хвороста бояры...
Я сам похожыj ж дэсь.

На поколіньне но отставшыj
Був ветреныj боец.
А гэто годы, ох, цікавы:
Правітелеj – ны счэсть.

1 другого прыбырав жэ:
Мыкыта, Лёня, Ельць...
Бо ек то так: шоб рускыj цар был?!
Э, не! Даваj габреj!

Вот всё j лытыть моя держава...
Побыты фсех чыртеj.
А у сыбэ пуд носом хаjім
Тыхэнько лодкы рвэ.

Нельзя быть смелым і упрямым!
А чэсным – вообщэ!
Іначыj сволоч заjідае
С наіночкамы-ведьм.

Бо золотко хто дэ 3мае.
Да самодельнэ щэ ж.
Вот мы j гасы пожары бандыj
І в Сірыjі, j в корчех.

...ну, шо ж, Дімок, ростэм.
Лунаj повышыj, сэрц!


Рецензии