Ми просто дв душ людськ

Ми просто дві душі людські,
Блукаєм у просторі людськім,
Ми є два різних береги,
Чи стрінемось у том майбутнєм?

Що ми шукаєм на землі,
Про що співаєм, що читаєм?
Ти голоса не даш мені,
І я тобі, не долунає.

Ми просто дві людські душі,
Що так бажають дуже жити,
Найкращєє в житі кохання стріти,
Ми є два різні береги.

Місток хто зробе щоб з*єднати,
Щоб було добре нам обом,
Не просто щоб бажать кохати,
А щоб кохати нам разом.


Рецензии