Все на св т к нча ться

Все на світі кінчається,
Пройде горе і смуток,
І почнеться найкращєє,
Пройде час і цих чуток.

Будем знову співати,
Бачить сонце і промені,
Літо знову повернеться,
Бо душа як то в золоті.

Буде чистой, яскравою,
Все на світі кінчається,
Лиш залишиться гарною,
Та, що в горі вивчається.


Рецензии