Що змiнилося?

На чотириріччя Майдану (Твірим)

Повсюдно Осінь листопадить,
по Небу  клубами-то хмарить.
І зовсім мало уже Сонце
гріє промінням у Віконце...
МАЙДАНУ знову є Річниця
і колоритно у столиці:
з тих пір що суще відбулося
за що боротись довелося?
Що думають про нас небесні –
сміливі, мужні хлопці чесні!?
А що сказати можуть Люди?
Чи Добре стало, Ліпше буде?
Зарплату мінімальну підняли,
до Пенсії частково додали!
Але однак Грошей так мало,
їх й Щастя завше не хватало?
Зібрались Сотники Майданні
Ревізії робить гуманні!?
Коли Війна уже скінчиться
і Україна обновиться?
Душа розірвана ярами
і вже сніги не за горами!
І Серце часто калатає,
воно все чує, Серце знає!?
Але до чого ЛЮД весь прагне?
Чого – бажає? Що – досягне?
Добра ЛЮД хоче й Благодаті
в Душі, у Серці, в рідній хаті ...!...

21 листопада  2017 р. Троєщина-Майдан


Рецензии