Недоумки на дорозi

Їх  дивіз-тільки відвага!
І вважать-перевага.
Тих недоумків  багато,
Й всіх в обличчя  нам не знати.

Бо права й  авто  купили,
Буквар  в  школі  ще  скурили.
Грамоти  вони не знають,
Тому  й правил  не вивчають.

Замість їздити –літають,
І на  знаки  не  зважають.
Привертають так увагу
Демонструють  за розвагу.

Розуму нема  й не  куплять,
Та від  свого не  відступлять.
І розводять лиш  руками,
Наче щось  сталось  з гальмами.

Клоунами виступають,
На відбійники сідають,
Бо неслись ,як вихор в полі,
Замість їхати-поволі.

За таке їх не посадять,
Бо грошима все заладять.
Знову  будуть так  літати,
Й на  дорозі все  змітати.

Через  таких   гинуть люди.
Покарання їм не  буде.
Інші  трюки десь покажуть,
А колись й  самі поляжуть.

Бо таке недовговічне.
Це стається все публічно.
Розуму  нема й  не  буде.
Таких безліч є в нас  всюди.

Безлад  цей,що на  дорозі
Нас тримає  у  тривозі.
Ідіотів  лихий носить,
І  людські  життя лиш  косить.

Як не стануть їх  карати-
Важко собі уявляти,
Що чекати нам від  цього…
За це  страх  бере й  тривога.

Залишається  молитись,
Але важко з цим змиритись,
Щоб порядок наводили
Й народ  далі не губили.

21.11.2017 р.


Рецензии