***

Нехай в душі завжди лунає пісня,
А пісня – надихає на життя,
Життя яскраве, незрівнянне, чисте,
Що кличе та вертає з небуття.

Нехай думки народжуються в серці,
А серце – опановує любов
До кожного, у кого воно б’ється,
І кожного, хто поряд з нами знов.

22.11.17.


Рецензии