Колискова

Понад горами зіроньки сходять,
Місяць казково блищить -
Десь там стежками доля проходить,
Тихо співає вночі..
Срібної річки лагідні хвилі
Гойдають човник хиткий,
Горлиці крила землю укрили..
Солодко спи, хлопчик мій..
.
Хай тебе горе-біда обминає,
Хай тобі вітер ніжно співає,
Очі закрий, міцно спи..

Хай тобі доля підкаже доріжку,
Хай тобі щастя дарує усмішку,
Янголів сонця лови..

(20.5.10)


Рецензии