Во децари со ецари?!

Во децари ,со ецари ?
Сигал лел къайгашт йовзаргъяцар,
михо лест еш къувсаргъяцар
й1аьха 1аьржа мосс.

Во децари,со ецари ?
Хьо к1аьдвенна балхар веча,
Хьона уллув,йисте хайна
Дувцаргдацар мерза къамаьл
сий доацаш волча хьога...

Дик децари,хьо вецари?
Сайна наб еш делкъа ха хилца,
Дуаш мерз дар,ювхаш хоз яр,
Яхаргъяр хьо воацаш.

Дик децари хьо вецари..!?


Рецензии