Я никому не верю

Я нікому не вірю, не вірю.
Вже й забула якою була.
Свою душу, як дикого звіра,
Я далеко від всіх завела.

Так далеко від всіх заховала.
Лиш за нею криваві сліди,
Залишились від крові, що впала,
Як стікала по лезу біди.

Струменіла з роздертого серця.
Дикий біль тіло все  шматував.
Душу різали й різали скельця
Слів твоїх, що мені ти казав.

Свою душу від всіх заховала.
Так далеко, щоб вже не знайти.
Пошматоване серце вкривала
Забуттям, щоб назавжди піти.


Рецензии