Славянский стих

СЛАВЯНСКИЙ СТИХ

Кожэн ден,

Я трiмаюсь

У сему свiтi,

Кожен ден,

Я сэбе пiдставляю,

Та знiшчу Сей пiдставу.

 

Сэбе сiлу

Узкраю,

Да не тэрат

Цей сiли бы

Напрасно,

Це мi желание

Э одно.


 

Надежда моjа,

Так i будэ

В мэне,

Ибо селен jа,

Докраj,

Селен.


 

Жертви бiли,

Ест и будэ,

Но саме головне,

Не тэрат

Надежди

У сему свiтi,

I бiти сегодi здесь.


 

Душа любого человека

По началу вся чиста,

I оставi Сей чiстоту

У сему веки,

Може кожэн

Из людеj.


 

Стiха из душi,

Iстiно мiж iдти

Не тiлькi рiдном jазике,

Як важлае автор стiха,

Так iзлежi Автора

Душа.


 

Семi строкi,

Семоj куплет,

Заледниj.

I всем понятен,

Всем хто знае

Славянски

Jазикi.


Рецензии