Паралельнi свiтИ...

літ й літ в дивоцвіт: той цвіт в дивоплід; вічний свІтів хіт; й геть без чужих міт...

бережЕні —
й берегИ..........

свічкИ-Очі —
в річкИ-нОчі, —
в дЕнні навкругИ пругИ.........

не засмучені світИ —
не засмІчені, —
а йти, —
і ти???????????????????????


Рецензии