Все на св т к нча ться

Все на світі кінчається,
Також горе, журба,
Новий день починається,
-Ти ж бо знаєш сама,
Нащо це промовляти;,
Знов душа шепотіт,
Все потрібно спіткати,
Все потрібно стерпіть.
Що у кого за спинами,
Хай самі це гребуть,
Нам потрібно буть вільними,
Йдемо вже, бо нас ждуть,
Там, в горі, в синьом небі,
Співи янгол і рай,
Все для мене, для тебе,
Це для нас любий край.


Рецензии