розплата

Люди, люди  – далі буде…
Далі буде тяжкий час,
Все що має з нами статись  –
Є розплатою для нас!

Природа вносить корективи
В земне розмірене буття,
Сумні чекають перспективи
Для безтурботного життя.

Коли тече магма рікою
І «стає дибки» океан
То неважливо хто з тобою –
Чи злидень, чи поважний пан!

І не важливо хто ти й звідки,
Чи є червінці, а чи ні?
Коли стаєш останнім свідком
У рокові планети дні.

Коли земля тріщить навколо,
Вода збиває всіх із ніг…
Ти знай, що це невипадково  –
Це є розплатою за гріх!

За гріх людей перед Землею,
За жадність нас до надр її.
Її вважали ми своєю
Та «вижимали сік» Землі!

Терзали її ніжне «тіло»,
«Легені» рвали на куски,
Розграбували швидко, вміло,
Що дарувалось на віки.

На жаль, практично неможливо
Глобальні зміни зупинити
І для планети неважливо,
Чи далі будемо ми жити?

Можливо це мінорні гамми,
Можливо все не так трагічно…
Можливо все мине з роками
І буде людство жити вічно!!!


Рецензии