Готуй великий смолоскип

Готуй великий смолоскип
Мости палити час прийшов
Фортеці із піску розсип
Стальний зроби на серці шов

Негод не бійся, всі пройдуть
Вітри розвіють згарищ дим
Вогонь думок очистить суть
Характер зробить твій міцним

І все чуже що обросло
Тебе мов плющ  й тягнуло вниз
Нехай згорить  з усяким злом
В вогні  святім , як сухий хмиз.


Рецензии