Мо думки

Мої думки лягають на папір,
І стеляться рядками поступово.
Пишу  я про красу Карпатських гір…
Про все пишу,мабуть невипадково.

Мої  думки пір’їнами летять,
Одна за одною вкладаються  рівненько.
Якби ж то наперед про все це знать,
То і життя  стелилося б  гладенько.

Мої думки ,мов крапельки роси,
Виблискують глибоким своїм змістом.
Поєднані в них  ниточки краси,
Й  танцюють,наче вітер  з  жовтим  листом.

Мої  думки лягають на  папір,
Палітру  різнобарвну  вистеляють.
Вони,мов соколиний  гострий зір,
Побачене  й почуте викладають.

17.11.2017 р.


Рецензии