Свахы до сватий, бач, горнуця!

А ты чого ны кал ёлупнеj?

Сколько же вас, эткіх добренькіх,
Всё переjначіть готовенькіх!
Ах, да мы счас власть знічтожымо!
Ібо я вот: Тара ж мощная.

Ібо себя ведь непростенько
Враз ізменіть і свободныj чтоб
От всекыj нечысті розовыj,
Шо во в ютюбі полощэ квас.

Да. Это добрэ, що Господу
Ты поклоняесі знов ужо.
Но нащо ты робыш месіво
З Таjноj Док3ны чудесныj, га?

Нет! Лісапед нофшыj зноjдымо
І вжэ далёко обгонымо
Навытькы j тех, кто шось понял, мо,
Будучы в Іньдіі родненькаj.

Всі наважденія тёмные
Гонды ж отку2, по-твоему.
Го! Дак дывы на во Когутэj:
Крыльля стальныя помогуть пнем!

Да. Можня всё істолковывать
Просто j по-своjму j доjСтоjЕвно.
Но на фіга ж отвлекаеш ты
От ужэ Ісьтіны наjденыj?

Ну, Арыстотель с Платоновым
Будэ ж завсёды здоровкатысь.
От і вбыруть зарэ пташычку,
Шо нысэ еjця прыкрасные.

Сваі ж ув ямы вбываючы,
Выстроіш моцные зданьіцэ.
Дэ ж вона, торба та хваjная,
Шо всіх накормыть овсамы хоть.

...ну, во ж лытыть дэся дэрыво,
Шо хтось обрізав. Бо чес ужэ


Рецензии