Довол гратися...

   Доволі гратися, доволі!
   Та де ж взяли ви ворогів?
   Душа здригається від болю,
   Не чути більше солов'їв!

   Доволі, буде вже, доволі!
   Чи в вас замість душі каміння?
   Нема в країні більш спокою,
   Гримить війна, гримить невпинно.

   Гримить, життя в нас забирає,
   Не має жАлю і на йоту,
   І ні про що нас не питає,
   Для нас не маючи турботи.

   Країна, матінко ти рідна,
   Даруй хоч крапельку надії,
   Бо мир й на обрії не видно,
   А я про нього лише мрію!


Рецензии