днаймося, людоньки...

   Єднаймося, людоньки!
   Що нам ділити?
   В любові ми будемо
   Та злагоді жити!

   З серцем відкритим,
   З ніжним і сильним,
   Дорослі і діти
   Будуть щасливі!

   Єднаймося, люди!
   Земля в нас одна.
   Єдиними будуть
   Ліси і поля!

   І світить нам сонце,
   Всім дарує життя,
   Не тільки в віконце,
   Планету всю освітля!


Рецензии
Можливо до Вас прислухаються. З повагою!

Люба Пентелюк   04.03.2018 21:19     Заявить о нарушении
Можливо...Най Господь благословить!
З повагою.

Валентина Пащенко 2   12.03.2018 11:44   Заявить о нарушении