Радуйся Дiво Марiе

Радуйся,Дiво Марiе
Радiсть iде по землi,
Вiрять у Божу надiю,
Вiрять дорослi й малi.

Боже, Ти дав Украiнi
Вiру, Надiю, Любов,
Ми пiднялися з руiни,
Щоб вiдродитися знов.

Боже, прости i помилуй
(Праведна воля Твоя)
Тих, що пiшли у могилу,
Втративши навiть iм'я.

Твориться правда пророча,
Падае Божа печать.
Люди, ви маете очi,
Чом вашi душi мовчать?

Боже, прости i помилуй,
(Праведна воля Твоя)
Дай нам терпiння i силу,
Щоб повернути iм'я.

Ми ще вiдродимось з вами,
Видно, судилося нам,
Щоби у Божому Храмi
Душам возводити Храм.

Боже, прости i помилуй,
(Праведна воля Твоя)
Дай нам терпiння i силу,
Щоб повернути iм'я.


Рецензии