А ж жiнОк немА на СВIТi- КРАЩих Анiж ТРИ СЕКСтрИцi

А ж жiнОк немА на СВIТi - КРАЩих - А-нiж ТРИ СЕКСтрИцi!
 (НАРис з натУри - НАШої хуторськОї культУри)

                ТУТ лiтери означАють:
                Е е = Э э
                И и = Ы ы
                I i = И и
                Є є = Е е
                ' = Ь ь
                Ї ї = ЙИ Йи
                ' = як м'ьякий знак "Ь".
                ' = як м'ьякий знак "Ь".
                А наголос-ударЕние - на большую букву-лiтеру

      ТУТ ПоЛIСся - не ВолИнь -
      РIЧка ТУТ течЕ ГорИнь:
      ТУТ i скЕлi Є висОкi,
      i дiвчАта воло-Окi!

      А ж на тi висОкi скЕлi -
      притулИлися осЕлi:
      i дiвчАтка там живУть -
       ТРИ СЕКСтрИчки хлiб жуЮть!

      ТО ж найКРАЩi ТРИ секстрИ -
      ОЧi КРАЩе ТИ проТРИ:
      iж жiнОк немА на СВIТi -
      КРАЩих - А-нiж ТРИ СЕКСтрИцi!

      Та ж не бАчуть ЦЕ хлоп'Ята -
      як слiпI ще цуценЯта:
      ТРИ ж красУнi - КРАЩi в СВIТi -
      ТРИ сексУнi - ТРИ СЕКСтрИцi!
      В рIчцi плАвають вонИ -
      крАще - А-нiж ТРИ човнИ,
      та пiрнАють в страшнИй ВИР -
      небезпЕчниш - А-нiж ЗВIР!

      РИбку ТАМ вонИ стрiлЯють,
      та триЗУбом выловлЯють:
      ШУКа та й сулА-сулАк -
      по-росIйському ж - судАк!

      Та ж бувАють i сомИ -
      ПУДiв з ТРИ - з'умIй - вiзьмИ:
      та з длиннЮщими вусАми -
      найсмачнIшi сомИ САМi! 

      ОтакI-то ТI дiвчАта -
      ЇМ завИдують хлоп'Ята:
      ОтакI-то ТI красУнi -
      ТО ж не ЇМ - а вонИ вСУнуть!

       та й сучАснi мужикИ -
       ненадIйнi женихИ:
       СТАЛи ВСI вонИ - як бАби -
       боягУзи - нАче жАби!

       А ж жiнОк немА на СВIТi -
       КРАЩих - А-нiж ТРИ СЕКСтрИцi:
       I весЕлi ж, i стрункI -
       ДЕ ж ви - ХЛОПцi - юнакИ!?
         ............

      ТУТ ПоЛIСся - не ВолИнь -
      РIЧка ТУТ течЕ ГорИнь:
      ТУТ i скЕлi Є висОкi,
      i дiвчАта воло-Окi!

      А ж на тi висОкi скЕлi -
      притулИлися осЕлi:
      i дiвчАтка там живУть -
       ТРИ СЕКСтрИчки хлiб жуЮть -
       женихIв чекАють - ЖДУТЬ!!
          ..........

      Я прОшу пробАчення -
      за моЕ нэбАчення,
      та за прмилкЫ -
       що йдуть вид рукЫ -
       що ЙЭ набырАе -
       бо ж - ЗОРу нэМАе!
           ВладивАн (для дивАн) Крыленко: ДонЭцьк:
           17 лыстаПАДа-нОЯБРЯ 2017-го -
           хоч ПорощЕнкам - и ПРОТы-идЕйного, -
           та - всэ-ж такЫ = юбилЕйного!


Рецензии