Дiвоча вдача

Стелиться, стелиться срiбна метелиця,
Тягнеться довго примхлива зима,
Вже он Микола з Маринкою жениться,
Я ж бо ще й досi сумую сама.

Приспiв:
Хочеться, хочеться,
Що аж морочиться,
Хочеться дуже менi на веснi
Того голубчика, милого любчика,
Що був з'явився менi увi снi.

Падають крапельки теплого дощику,
А на травичцi - срiбляста роса,
Нiжнi пелюстоньки - скупанi вустонька,
Боже, яка то чарiвна краса!

приспiв:

Скошене житечко, бабине лiтечко
Тихо ляга на суху лободу.
Де ти, голубчику, милий мiй любчику,
Сватай мене i бери молоду.

Приспiв:

Стелиться, стелиться срiбна хурделиця,
Тягнеться довго примхлива зима,
Вже он Степан iз Яринкою жениться,
Я ж бо ще й досi сумую сама.


Рецензии