Украинский стих 2

Тихо так тихо так тихо
Прийшла вечiрня зоря,
Я не помитiв як
Ти вийшла з мого життя.
Тепер мое серце незнае покою
Знову хочу зустрiтися с тобою,
Знову й знову.

Але час йде,
Йде та йде,
Усе замикае цi довги
Години та днi,
Де я на одинсi без тебе
Без тебе!
Мрiю о том, як засинiти
В твоiх руках.

Де я на одинсi без тебе
Без тебе,
Кожну хвилину пом'ятаю нашу,
Та мрiю о том, як засинiти
В твоiх руках.


Рецензии