Добрий день, зоряно!

Добрий день, Зоряно,
I Зоряни дiти!
Знаю, нечекано
Будете радiти.

Вам дарую хату
На життя щасливе.
Спокiй у нiй мати –
То менi важливо.

Хата молоденька.
(Очi взяв до Неба),
З цегли, чепурненька,
Молодша за тебе.

Хату будували
Для добра i згоди.
Ти у нiй зростала,
Й виросла вже згодом.

Майте радiсть в хатi.
Бог благословляе.
Божi благодатi
Хай вас осипають!

Щоб Руслан, Марiйка
Хату шанували,
А менi онукiв
Тай подарували.

А як час наставить
Стрiлки «на пора»,
Вiрю, хтось поставить
Свiчку за Петра.
16.11.2017. м. Ухта.


Рецензии