Осiннiх барв терпка скороминущiсть

Осінніх барв терпка скороминущість,
Розхристаність рум'янців й дощовиць,
Опалих ієрогліфів значущість,
Прозора лункість лісових світлиць;


Калинова дівоча зашарілість,
Граційно-мудрі танка хризантем,
Священний трепет, надих, вільнокрилість –
Осінні гркота сліпуча, сяйний щем…


16/11/2017


Рецензии