Стих про Украину на украинском языке

          Гомонила Україна...


Пам'ятаю як у школi вiрш один вивчав.
Про лиху селянську долю Шевченко написав:
"Гомонила Україна, довго гомонила.
Довго, довго кров ручами текла червонiла..."
Поки тий, Радянська Влада "кран" не перекрила,
Та злодiям України не зломала крила!

Вже нема Радянської Влади, знов прийшли злодiї...
Вiдiбрали у людини всi iї надiї.
Пропонують незалежнiсть та вiкно в Європу,
Надсилають громадян з гвiнтiвками до окопа.
Знову кров тече ручами, як квiти червонiє.
Розграбовують країну! Ось такi подiї!


Рецензии
Приветствую Вас из Одессы и желаю вдохновения и в творчестве, и в жизни! С уважением,Татьяна

Каракум   16.02.2019 21:48     Заявить о нарушении
Благодарю Вас за посещение и добрые пожелания!
Успехов и Вам!

Павел Губин 8   19.02.2019 04:12   Заявить о нарушении
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.