Украинский стих

Зустричав кохану я,
У початку Жовтня,
Хату робив для кохани
Ой так и не бачив и кiнця.
Не помiтив я
Своiми очами,
Як тот рiк надiйний
За хвилину скрився,
И ось будинок менi зробив
Моей сестри бивший
Й нiхто, так i сам
Нехоче в ней жити.


Рецензии