***

- Чому Оксана Сироїд* без чоловіка?
- Бо має чорта у душі, а не любов!
Її солодощі – це інших біль та лихо,
Смоктати жадібно чужу гарячу кров.

Та Справедливість тисне руку Покарання,
Байдужий погляд блиску тисячі зірок…
Оксани доля – крапля солі в океані,
Сухий, зів’ялий, вітром зірваний листок.


Київ


*  -  Оксана Ивановна Сыроед (укр. Оксана Іванівна Сироїд, 2 мая 1976,
Городище, Сокальский район, Львовская область, УССР) — народный депутат
Верховной Рады Украины 8-го созыва (прошла по списку объединения
«Самопомощь»), заместитель Председателя Верховной Рады. В настоящее время
проживает в Киеве, не замужем.


Рецензии