Поц лую солодки вуста

Поцілую солодкі вуста,
Смуги тонких стрілчатих бровей,
Тінь від вій волошкових очей,
Хай дитина моя підроста.

Як вона усміхається в сні,
Наче янгол стомившийся спить,
Тільки носик тихенько сопить,
Хай же будуть ясні її дні.


Рецензии